Hirdetés

Dead Space és Mirror's Edge - Túl az első millión

|

Az EA két, tavaly útjára indított friss szellemi produktuma összekapta magát az ünnepek alatt, s megfelelően teljesített.

Hirdetés

Ez derül ki abból a sajtólevélből, amit Eric Brown, az Electronic Arts pénzügyi osztályának feje küldött szét a világ minden pontjára. A jelentés szerint 2008. december 31-ig (az idei eladások és a Mirror's Edge PC-s kiadása nincsenek benne) mindkét játék eladásai átlépték az egymilliós, lélektaninak tartott határt. A Dead Space (PC, PS3, X360) fogadtatása kezdetben jobban alakult, míg a Mirror's Edge (akkor még csak PS3 és X360) esetében félő volt, hogy csúnya bukásnak leszünk szemtanúi az első hét eredménye alapján. Végül mégiscsak összejött, egyik új IP sem bukott el, a folytatások garantált eljöveteléről John Riccitiello EA-fővezér nyilatkozott többször is. A tegnapi, veszteségekről és azok szomorú következményeiről beszámoló hírek után szükség lehet hasonló jellegű, optimizmust tükröző nyilatkozatokra a részvényesek megnyugtatása végett.

deadspacezerog__4_.jpg


A Mirror's Edge meglepően hasonló utat látszik bejárni, mint annak idején a Prince of Persia: Sands of Time. A későbbi sikerjáték az első hetekben üzleti szempontból orbitális bukásnak ígérkezett, aztán valami történt, s lassan beindultak az eladások. A történet folytatását pedig mindannyian ismeritek.

edge__5_.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)