Hirdetés

Dead Space - Exclusive Sci vs. Fi TV Special

|

A Sci-Fi csatorna készített egy kellemes dokumentumfilmet, a hamarosan boltok kirakataiba kerülő Dead Space-ről.

Hirdetés

Napra pontosan két héttel ezelőtt jelentettük, hogy az EA Redwood Shore boszorkánykonyhájának fortyogó üstyében végre elkészült a legutóbbi recept, így a túlélő-horror stílus legnagyobb örömére a Dead Space bearanyozódott, hogy aztán Európában október 24-től bárki megvásárolhassa Isaac Clarke űrbéli kalandjait. 


A tengerentúli potenciált látva a témában egy rövid dokumentumfilmet készített a játékról, melyben arra a kérdésre próbálnak választ találni, hogy vajon az EA által felhasznált " félelem tudománya", mennyire lesz sikeres és vajon sikerül-e minden idők legjobb ijesztgetős játékát tisztelnünk a majdan megjelenő produkcióban.


Amúgy aki keveselné a videót, annak még tudunk ajánlani egy nyitó képsorokat tartalmazó mozzanatosort és egy újabb, kicsit más jellegű dokufilmet. Csekk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)