Hirdetés

Dead Space - Exkluzív szkafander ruhák konzolosoknak

|

Exkluzív letölthető szakafander ruhákat és egy Ultra Limited Edition-t tesz elérhetővé az EA Redwood Shores csapata.

Hirdetés

Chavalier délutáni jelentése, miszerint bearanyozódott a Dead Space csak a kezdet volt, ugyanis az EA ma azt is bejelentette, hogy a konzoltulajok számára egy-egy különböző, exkluzív letölhető szakafander ruhát ajánl fel. A lehetőség a megjelenést követő két hétig tart, és mind a PS3 tulajok, mind az X360-al rendelkezők leszipkázhatnak egy-egy ruhát. A forgalmazó ezen kívül azt is megerősítette, hogy egy Ultra Limited Editiont is elérhetővé tesznek, mely tartalmazni fogja a Dead Space alapjátékot, egy Dead Space Downfall Animated Movie című filmet tartalmazó DVD-t, egy behind the scenes DVD-t, egy 97 oldalas képeskönyvet, egy 160 oldalas képregénykönyvet, valamint egy Ben Templesmith által aláírt kőnyomatot is. A pakk mindössze 1000 példányban kerül forgalomba.

isaac_elite.jpg

isaac_obsidian.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)