Hirdetés

Dead Space Extraction bejelentés Wii-re

|

A korábban bejelentett és kizárólag Nintendo Wii-re fejlesztett Dead Space játékról kaptunk új információkat.

Hirdetés

Az Electronic Arts vállalata tartja magát korábbi kijelentéséhez, miszerint idén komoly figyelmet szentelnek a Nintendo rendszerének. Ennek legelső tüneteit hivatalos közleményeikben véltük felfedezni, mikor hirtelenjében bedobták a Wii-re készülő Need for Speed: Nitro és Dead Space bejelentését. Utóbbiról bővebb információkkal és egy videóval szolgálhatunk. Tükörportolás helyett vadonatúj, exkluzív Wii produktumot köszönhetünk a Dead Space Extraction személyében, mely az Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken debütált eredeti játék előzményeit hivatott bitcsomagokba önteni. Történetében kulcsfontosságú szerepet játszik az Aegis VII nevű planéta, melynek bányászait mutációval végződő fertőzés veszélye fenyegeti, ezért fejvesztve próbálnak elmenekülni. Bemutatkozik egy titokzatos hősnő, kinek megmentésével túlélhetjük a titokzatos kór okozta veszedelmeket. Mindemellett újfajta fegyverekkel irthatjuk az újfajta szörnyetegeket, miközben újfajta feladatok megoldáson törhetjük fejünket. Kötelező megemlítenünk többszemélyes kooperatív játékmódját és a tényt, hogy jelen pillanatban nincsenek információnk irányításával kapcsolatban. Megjelenésére idén ősszel számíthatunk.

 

deadspace_ext_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)