Hirdetés

Dead Space - megvásárolható Isaac órája

|

Korlátozott számban lesz beszerezhető az a karóra, amit a Dead Space-ben Isaac Clarke is viselt.

Hirdetés

A gamer cuccokra mindig vevők az emberek, és úgy tűnik, hogy most az óra lett a divat.

A los angeles-i Meister Watches jóvoltából most bárki, aki elég gyors és rendelkezik fölösleges 265 dollárral, beszerezhet egyet a CEC ENGINEER-CLASS TIMEPIECE karórából, aminek eredetijét Isaac Clarke, a Dead Space sorozat főszereplője is viselte. A kiegészítőből mindössze 500 darab készül, így valószínűleg még a megjelenése előtt elkapkodják az összeset, érdemes tehát sietni, ha valaki magáénak szeretné tudni az alább látható remeket. Az óra kerete egyébként rozsdamentes rézből és 316L NASA osztályú acélból készült, szíja pedig hagyományos fekete gumiból. Minden egyes darab meg van számozva, hátuljába pedig a Dead Space 3 logója van gravírozva. 100 méterig vízálló, a cég két év garanciát vállal rá. Ha szeretnétek magatokénak tudni egy példányt a február huszonötödikei héten megjelenő termékből, itt rendelhetitek elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)