Hirdetés

Dead Space pulóverben szebb az élet

|

Szeretnél Isaac Clarke lenni laza kivitelben? Ebben a csodásan kreatív világban már mindent lehet. Gamer divat felsőfokon.

Hirdetés

Személyes vallomás: én nem hordok kapucnis pulcsit. Azonban az indonéz művész, machine56 munkáit látva elmerengtem azon, hogy milyen buta is vagyok. A Dead Space 3 teszt óta kicsit rá vagyok pörögve a témára, nem tagadom, de itt most többről van szó. Ezeket a cuccokat tényleg lehetne hordani.

Egy időben nagy divat volt a metálos, rocker kapucnis, de gamer fronton ennyire megkapó alkotást még nem nagyon láttam. Isaac Clarke hangulatban lazázni mostantól menő.

A Dead Space sorozat világát idéző hangulat több modellben is visszaköszön, érdemes a képre kattintva nagyban is megcsodálni.

Szóval a Dead Space 3 után is van élet, nem is akármilyen... 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)