Hirdetés

Dead Space remake, Forspoken, Hi-Fi Rush - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szembenézünk a rémálmainkkal és rettentően kínos dialógusokkal, mielőtt átadnánk magunkat a zene ritmusának.

Hirdetés

Hetek óta vártunk arra, hogy valami említésre méltó is történjen játékmegjelenések terén, s január utolsó napjaiban végre megtört a jég. Igaz, a Forspoken a közelében sincs annak a játéknak, amire bejelentésekor számítottunk, de legalább a teljes renováláson átesett Dead Space-ben nem kellett csalódnunk. Viszont nem az a legkellemesebb meglepetés, hogy a Motive Studios jó munkát végzett, hanem hogy a semmiből megjelent a The Evil Within fejlesztőinek cseppet sem félelmetes, ám pokolian szórakoztató újdonsága. Most főként ezek foglalják le szerkesztőségünket, de vannak, akik már a Hogwarts Legacy érkezésére gyúrnak, vagy a The Last of Us sorozat hatására nosztalgiáznak.

HP - A Heaven Dust miatt ismét rákaptam a klasszikus túlélő-horror feelingre, szóval a folytatás mellett előkerült szívem aranypolcáról leemelve a Resident Evil Director's Cut, és emulátorral kicsit elmókázok a Dino Crisisszel is. Kevés ember van, aki nagyon szeretne ebből remake-et rajtam kívül, de nem adom fel a reményt. Persze hamarosan jön majd a Resident Evil 4 felújított változata is, szóval lesz mivel nosztalgiázni, csak attól tartok, hogy a Hogwarts Legacy megjelenése elemi erővel sodorja majd el a bennem tomboló trendet. Nyilván ez legyen életem legnagyobb problémája.

mazur - Forspoken volt a terv (ami nem is olyan szörnyű, feltéve, hogy harc van és épp nem beszél egyik végtelenül ellenszenves szereplő sem) de ahogy belenéztem a Hi-Fi Rushba, mindent felülírt. Odavagyok érte! Nagyon szerettem a The Evil Within játékokat is, de nem bánom ezt a vagány irányváltást.

Hirdetés

Paca - Az a helyzet, hogy én már az előadás során rápörögtem egy kicsit a Hi-Fi Rushra, így biztos, hogy erre szakítok időt a hétvégén, de belenézek a TMNT: Shredder's Revenge-be is, mert már egy ideje az Xboxon pihen, és mindenki nagyon jókat mond róla.

Csirke - Lassan 30 órája nyomom a Forspokent, és bármennyire is fura, a játékmenetet, a harcrendszert már kifejezetten szeretem. De a történetet, és főleg a dialógusokat nem, egészen elképesztő, milyen borzalmas mondatokat sikerült a főszereplők szájába adni. Hamarosan érkezik a teszt, abban majd részletesen kifejtem, mi ment itt nagyon félre.

Hunter - Az tuti, hogy a Hi-Fi Rushban fogok ugrálni és lazulni, de két gitárcsapkodás között a Final Fantasy XIV-be is benézek, mert az új ház új kiadásokkal jár, és hát senki nem fogja helyettem megépíteni Shirogane legmenőbb cica(lány)kávézóját. Talán még raidelni is elugrok, ha nagyon meguntam a beltéri dekorációt. Nagyon szeretnék találni egy csapatot, akikkel rendszeresen tudnék komolyabb tartalmakat tolni, de addig is, előbb Gilt kell farmolnom, és elő kell ásnom egy jobb fegyvert is. Hosszú hétvége lesz ez.

Szada - Nagyon unalmas választ fogok adni, de mivel csak keveset tudok játszani, még mindig nem értem az A Plague Tale: Innocence végére, így azt szeretném folytatni/befejezni. Emellett a The Last of Us sorozat miatt megjött a hangulatom a Naughty Dog játékaihoz, szóval vagy újrajátszom majd az elsőt a remake képében vagy nekiugrok a folytatásnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zs - Ahogy a múlt héten is ígértem, a Hogwarts Legacy megjelenéséig már nem kezdek bele új játékba, így ezen a hétvégén is más szórakoztatóipari médiumok oltárán áldozok. A fix program a Harry Potter és a titkok kamrájának mozgóképekkel illusztrált e-bookos kiadása német nyelven, még akkor is, ha nagy csalódásomra nem Harald Töpfernek hívják benne a főszereplőt. De az is lehet, hogy elgyengülök, és végre belekezdek a hónapokkal korábban megvásárolt Beyond Good & Evilbe. Elvégre egy kis gaming sosem árthat, ugye?

Kivi - Új megjelenésekkel ezen a hétvégén még nem foglalkozok (a Hogwarts Legacyt már nagyon várom), de a The Last of Us sorozat újból meghozta a kedvem az eredeti alkotáshoz. Ahogy pedig izzítom a PS-t, kipróbálok néhány indie címet is a Plus katalógusából.

Chava - Túl sűrű volt ahhoz a hetem, hogy be tudjam fejezni a Marvel's Avengers kampányát még azelőtt, hogy megérkezett volna a Dead Space remake-je, ezért a hősöknek most várniuk kell egy darabig, hiszen a következő napokban minden figyelmemet Isaac Clarke fogja élvezni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)