Hirdetés

Dead Space - Szörnyek a veteményesben

|

Újabb filmrészletek érkeztek az EA-től újdonságnak számító, túlélő horror műfajában induló Dead Space című űrkalandból.

Hirdetés

A világ legnagyobb (már nem sokáig) kiadója ritkán merül alá a horror kiontott vértől tocsogó, s gőzölgő zsigerektől bűzlő műfajába. Amennyire én emlékszem (fránya szenilitás), utoljára a kritikailag kimagaslóan, anyagilag már kevésbé sikeres System Shock 2 kapcsán került erre sor, bár akkor az EA csupán a kiadó szerepét töltötte be. Üdítő változást jelenthet majd az eddigi felhozatalhoz képest Isaac Clarke Halloween-re időzített kalandja.



Az Ishimura zöldövezetében követhetjük figyelemmel, miként végez hősünk az életére törő förtelmes lényekkel, illetve miként közlekedik és harcol a nehézségi erőt nélkülöző légüres térben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)