Hirdetés

Működésképtelen lesz az egyik korábbi, PlayStation Plus-os játék

|

PC-re is megjelent, de a PlayStation Plus felhasználók ingyen megkapták a Dead Start, melynek szerverei a hónap végén leállnak.

Hirdetés

A Rocket League sikerét nagy mértékben annak köszönheti, hogy tavaly júliusban a PlayStation Plus felhasználók ingyenesen tölthették le. Egyébként emellett szórakoztató is volt, így a népszerűség hamar magasra szökött. Azóta is folyamatosan frissül, bővül, nagy jövő áll még előtte.

Sajnos a Dead Start hiába tolta meg a Sony  nem tudott sok érdeklődőt szerezni, és akiknek sikerült felkelteni az érdeklődését, az sem maradt sokáig. Az Armature Studio bejelentette, hogy kevesebb mint egy év után (decemberben még korai hozzáférésű játék volt, áprilisban jelent meg a teljes változat), november elsején lelövi a szervereket, és onnantól fogva csak a tutorial lesz elérhető - ami nem sok. A döntést pénzügyi okok miatt hozták meg, a szerverek fenntartása már többe kerül, mint amennyi bevételt a játék hoz, és így egész egyszerűen nem éri meg. Biztosítani akarták a stúdió életben maradását, muszáj volt meglépniük ezt, holott számukra is nehéz és fájdalmas, rengeteg időt és energiát öltek a fejlesztésbe. 

Próbáltátok? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)