Hirdetés

Dead World - Ez lehet a Dead Island folytatása

|

Új márkanév, egészen pontosan a Dead World levédését kérvényezte a Techland.

Hirdetés

Fennállása történetének legnagyobb sikerét aratta a lengyel Techland a szeptember elején megjelent Dead Island című horrornak köszönhetően. Ráadásul a játékot kiadó Deep Silver vezetése is pezsgőt bonthatott, hiszen soha nem gondozott a cég még ennél jobban fogyó játékot.



Már az első héten elment belőle kétmillió, ami több, mint a teljes Call of Juarez franchise összesített eredménye. Ezek után nyilván senki sem lepődne meg, ha a Techland egy napon, a nem is oly távoli jövőben bejelentené a Dead Island 2-t.



Könnyen meglehet azonban, hogy ez a nap sosem jön el, hiszen nem lenne sok értelme újra egy szigeten szabadon engedni a zombikat, ha egyszer ott van valahol a horizonton túl a széles nagyvilág. Dead World, ízlelgessétek a hangzását, jegyezzétek meg, hogy is fest leírva, hiszen garantálhatjuk, hogy találkoztok még ezzel a címmel. Talán már jövőre...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)