Hirdetés

Deadlight - Sztori trailer

|

A Tequlia Works műhelyében készülődő poszt-apokaliptikus puzzle-platformer egy, a sztorira fókuszáló előzetessel tartja fenn az érdeklődést maga iránt.

Hirdetés

A kizárólag Xbox Live-ra tervezett Deadlight a legújabb előzetesben rengeteg részletet mutat magából, ugyanis a tetszetős gameplay jelenetek mellett fény derül a projekt sztorijára is.

A Deadlight névre keresztelt puzzle-platformerben egy vírusfertőzés miatt egész Amerika élőholttá változott, nekünk pedig az a feladatunk, hogy életben maradjunk, túlélőket keressünk és megvédjük magunkat mindenfajta fenyegetés ellen - legyen az zombi vagy fosztogató. A játék kinézete és első blikkre egyedi stílusa sokakat arra fog ösztönözni a nyári megjelenéskor, hogy beszerezzék kedvenc Xbox 360 konzoljukra, hiszen nem sokan próbáltak még oldalnézetet összeadni olyan elemekkel, mint a túlélés, horror, élőhalottak, mindezt puzzle elemekkel megfejelve.

A valóban egyedinek ígérkező, poszt-apokaliptikus stílusú, sötét hangulatú Deadlight nyomasztó légköre ellenére a nyár egyik üde színfoltja lehet az Xbox 360 tulajok számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)