Hirdetés

Kiderült, hogy mikor folytatódik egy kultikus túlélőhorror-játék

|

Megjelenési dátumot kapott a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise.

Hirdetés

Tíz éve már, hogy bemutatkozott Hidetaka Suehiro, művésznevén SWERY misztikus, nyitott világú túlélőhorrorja, a Deadly Premonition, amelyben egy FBI ügynököt irányítva kellett lekapcsolnunk egy sorozatgyilkost. Noha alapvetően kedvező fogadtatásra lelt, és kialakult körülötte egy kisebb, ám rendkívül elhivatott rajongótábor, sokáig elérhetetlen távolságban volt a folytatásnak még a gondolata is, mígnem egészen váratlanul felbukkant egy tavalyi Nintendo Direct alatt.

Hirdetés

Ebből nem kellene egyenesen annak következnie, hogy a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise kizárólag Nintendo Switchre jelenjék meg július 10-én, ám a fejlesztők pillanatnyilag csakis erre a platformra koncentrálnak. De tekintve, hogy nem a Nintendo a kiadója, idővel talán mások is részeseivé válhatnak a két idősíkon zajló újabb nyomozásnak, amelyben ismételten fontos szerepet játszik az első rész protagonistája, Francis York Morgan.

A folytatás valamivel kevésbé tűnik ambiciózusnak elődjénél, ugyanis Le Carré utcáit csupán gyalogszerrel vehetjük a nyakunkba, esetleg még gördeszkára pattanhatunk. Nem is ábrándozhatunk arról, hogy volán mögé ülhetünk, mint egy évtizeddel korábban, továbbá úgy fest, eltűntek az olyan survival-elemek, mint az alvás, az étkezés, a tankolás, a karbantartás és így tovább. De legalább nem maradunk minijátékok nélkül: többek között elmehetünk bowlingozni és túrázhatunk a mocsárban. Emellett újdonságként megjelenik a karakter (és elválaszthatatlan deszkájának) testreszabásának lehetősége is.

Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)