Hirdetés

Deadmau5 saját FPS-t készít

|

Az ismert zenész, Joel Zimmerman, avagy művésznevén Deadmau5 éppen egy lövöldén dolgozik, amelyről elárulta az első részleteket is.

Hirdetés

Noha már több játékban is felbukkant már Deadmau5 - például a DJ Hero 2-ban, a Goat Simulatorban és a Family Guy: The Quest for Stuffban - és számos alkalommal használták fel valamelyik zenéjét, eddig nem fogott még saját videojátékos projektbe a kanadai zenész. Ez azonban hamarosan megváltozik. 

Hirdetés

Deadmau5 Twitchen streamelte kicsit saját projektjét, az egyelőre név nélküli, Unreal Engine grafikus motor segítségével készülő FPS-t, amely jelenleg még a korai alpha fázisban van. A felvétel egy team deathmatch módra utal, de nem ez az egyetlen érdekesség, hanem az égen lebegő Deadmau5 fej is figyelmet érdemel. Nézzétek csak:

Természetesen Zimmermant azonnal megrohamozták a rajongók kérdéseikkel, amelyek közül néhányat Redditen válaszolt meg. Ezek alapján nem egyedül dolgozik a játékon, hanem "egy tehetséges fejlesztőkből álló csapattal" együtt készíti, akik tapasztaltak már az Unreal Engine kapcsán is. Deadmau5 legalább egy évet kért az érdeklődőktől, amíg előállnak a konkrétumokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)