Hirdetés

Dreadnought - itt az első gameplay a Yager űrhajós csodájából

|

Végre élesben is megnézhetjük, min dolgoznak a Spec Ops: The Line fejlesztői. Kompetitív űrháború van születőben.

Hirdetés

A Yager Development nevéhez olyan játékok fűződnek, mint a Spec Ops: The Line, vagy a Deep Silver égisze alatt készülő Dead Island 2, amit a Techlandtől örököltek meg a srácok. Mindeközben egy másik játékon, a Dreadnoughton is dolgoznak a stúdiónál, amelyről eddig nem sokat lehetett tudni, de most végre belenézhettünk a játékmenetbe.

A Dreadnought egy kompetitív, csapat alapú játék, a mai trendeknek megfelelően akár World of Spaceshipsnek hívhatnák. A játékot megálmodói, Peter Holzapfel és Eino Joas mutatták be a nagyközönségnek,a videóban pedig mesélnek a különböző hajókról és azok képességeiről is.

A játékban fontos szerephez jut a megfelelő stratégia megtalálása, az 5v5 küzdelmekben ugyanis rengeteg különböző hajóval vehetünk részt, amelyek más-más szerepet töltenek majd be. A 2015-ben megjelenő játék természetesen egyjátékos kampányt is kap.

Nektek hogy tetszik a Dreadnought?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)