Hirdetés

Deadpool - megjelent a Merc With A Map Pack DLC

|

Elérhetővé vált a Marvel nagyszájú zsoldosának főszereplésével készült Deadpool legelső letölthető tartalma.

Hirdetés

A Deadpool tesztünkre alapozva határozottan állíthatjuk, hogy a High Moon Studios játékának főhőse egy igazi idióta - természetesen jó értelemben -, akivel máris újabb szórakoztató perceket tölthetünk el az első DLC-nek köszönhetően.

A Deadpool: Merc With A Map Pack DLC elsősorban két új térképpel (GRT Plaza és Inside the Tower) bővíti az alapjátékot, melyeket Challenge és Infinite módokban egyaránt élvezhetünk, ám utóbbi esetében még további két kosztümöt (D-Pooly és Uncanny X-Force) is kap a szájmenésben szenvedő főhős.

Ami az árcédulát illeti, a Merc With A Map Pack a PC-re és PS3-ra 2.99 dollárért, az Xbox 360 tulajoknak pedig 240 Microsoft pontért szerezhető be. A Deadpool első letölthető csomagját eredetileg azok kapták meg, akik a GameStop vagy a Steam áruházban előrendelték a játékot, most viszont bárki számára megvásárolható ez a csomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)