Hirdetés

Deadpool - gúny, nők, erőszak, gépmuzsika

|

Tehát akkor van Deadpool, robbanások, csajok és súlyos testi sértés. Ezek az új Deadpool előzetes jelszavai. Ja, és dubstep, mert attól vadulnak be a kölykök csak igazán. Igaz történet.

Hirdetés

Én kicsit izgulok, mert az eddigi Deadpool előzetesek alapján végre egy vicces akciójáték érkezik kezeim közé. A Deadpool megjelenés már a nyakunkon, így befutott az utolsó trailer, betegebb, mint a korábbiak.

"Daedpool, Bang, Babes, Mayhem" - hangzik el többször a mottó az előzetes alatt, vagyis nem költői magaslatokba repít minket a szellem fényénél sütkérezni ez a játék, de ettől még jó mulatság, férfimunka. Deadpool pedig zseni, mindenképpen érdemes lesz kipróbálni a játékot, reméljük a hangulat ott sem laposodik el.

Szóval a kedvcsinálás már megvan, Wolfi gőzerővel nyomja éppen a játékot, Deadpool teszt hamarosan a GSO-n olvasható. Izgulok. Fel is hívom, hogy mondjon valami biztatót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)