Hirdetés

Deadpool - jön a PS4-es és Xbox One-os változat

|

A Deadpool a 2013-as év egyik nagy meglepetése volt, ami a kritkusoknál és a kasszáknál is meglepően jól teljesített. Hamarosan PS4-en és Xbox One-on is bizonyíthat.

Hirdetés

Nem hittük volna, hogy az Activision kezei alól valaha egy tényleg jó szuperhősös játék kerül ki, de a Deadpoolnak talán az volt a szerencséje, hogy nem kapcsolták össze egy filmmel.

Viszont februárban tényleg jön a Deadpool film, és ugyan a kiadó megtehette volna, hogy akkor adja ki újra a játékot, inkább úgy dönti, nem vár vele addig. A GameStop egy tweetben jelentette be (valószínűleg idő előtt), hogy a Deadpool PlayStation 4-re és Xbox One-ra november 17-én jelenik meg, és a csomag tartalmaz minden DLC-t, azaz két új pályát és két alternatív jelmezt.

A leírás arról nem szól, hogy a felbontást növelték volna, vagy egyáltalán változtattak-e bármin, és látva a Prototype remastereket, okunk van attól tartani, hogy az új kiadás nem felel majd meg az újrakeverésekkel szemben támasztott elvárásoknak. Az Activision hivatalos bejelentése után bizonyára többet fogunk tudni, ahogy valami kiderül, írunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)