Hirdetés

Megérkezett a Deadpool skin a Fortnite-ba, néhány kihívást kell teljesíteni érte

|

Mindenki kedvenc antihőse, Deadpool beugrott egy körre a világ legnépszerűbb battle royale játékába.

Hirdetés

Deadpool érkezését nagyjából a Fortnite Chapter 2 - Season 2 első trailere óta lehetett sejteni, de eddig csak kisebb kihívásokat kaptunk a zsoldos nevével fémjelezve. Tegnap este azonban tényleg befutott a várva várt karakterkinézet, és aki hétről-hétre teljesítette a Deadpool kihívásokat, azoknak nem is kell túl sokat tenniük érte.

Hirdetés

Aki szépen pörgette a heti Battle Pass kihívásait, annak annyi lesz a dolga, hogy a játék Deadpool menüjében belépjenek az ottani számítógépbe, aztán megkeressék a hősünk két pisztolyát (ezek egyébként a főmenüben, az asztal alatt rejtőznek). Ezután keresni kell egy telefonfülkét vagy egy mobil pottyantóst, ahol karakterünk át is öltözik majd a Deadpool jelmezbe. Onnantól a skin örökre feloldódik.

Jövő héten újabb feladatok várnak majd a rajongókra, azok teljesítésével egy maszk nélküli skin-variánst lehet feloldani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)