Hirdetés

Deadpool - Tim Miller rendező elárulta, miért távozott az első rész után a franchise-tól

|

Úgy fest, hogy tényleg kreatív nézeteltérések vezettek a szétváláshoz.

Hirdetés

A nézőknél és kritikusoknál egyaránt sikeres Deadpool után várható volt, hogy az első részhez hasonlóan a folytatást is Tim Miller dirigálja majd, ám Ryan Reynolds szinte teljes kreatív kontrollja miatt végül felállt a rendezői székből a szakember.

Hirdetés

Miller csak a napokban fedte fel távozása valódi okát, amit arra lehet visszavezetni, hogy a Deadpool filmek sztárja és producere, Ryan Reynolds "az irányítása alá szerette volna venni a franchise-t", ami azt jelentette, hogy Miller kezét is megkötötték volna. A rendezői ekkor úgy döntött, hogy az írói munkálatokat is beleértve ott hagyja a franchise-t, a helyét pedig az a David Leitch vette át, aki végül egy durván 800 millió dolláros bevételt jegyző Deadpool 2-t tett le az asztalra. A Joker idei premierjéig ez volt a valaha készült legsikeresebb felnőtt besorolású filmje.

Miller a KCRW The Business podcast műsorában elmondta, hogy neki nincs problémája azzal, ha a kreatív munkálatok során vitára kerül a sor, ám rendezőként nem tud úgy dolgozni, ha az utolsó szót garantáltan valaki más mondja ki helyette - Reynolds kreatív kontrollja pedig ezt jelentette. Arról viszont továbbra is csak találgatni tudunk, hogy a gyakorlatban pontosa mekkora beleszólása is van a színésznek a franchise alakulásába.

Mit gondoltok, okos húzás volt Reynolds kezébe helyezni a Deadpool filmek kreatív döntéseit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)