Hirdetés

Dear Esther - PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik

|

Az Everybody's Gone to the Rapture fejlesztői bejelentették, hogy korábbi játékuk, a Dear Esther a jelenlegi generációs konzolokra is ellátogat.

Hirdetés

A Dear Esther egykor még egy ingyenes mod volt a Source Engine alá, majd 2012-ben átdolgozták és egy rendkívül hangulatos, interaktív történetmesélős kalandjáték lett belőle. Azóta a fejlesztést végző The Chinese Room meglepett már minket az Amnesia: A Machine for Pigs nevezetű horrorral és az Everybody's Gone to the Rapture-ral és készítik következő játékukat, a Total Darkot, viszont Esthert nem felejtették el. 

A stúdió a minap bejelentette, hogy az eredetileg PC-re megjelent Dear Esthert PlayStation 4 és Xbox One platformokra is átportolják, méghozzá a Curve Digital segítségével. Hogy az új változat mennyivel tud többet (azon kívül,hogy most először mutatkozik be konzolokon), azzal kapcsolatban jelenleg csak annyit tudunk biztosra, hogy tartalmazni fog egy Director's Commentary módot, amely lehetővé teszi, hogy játék közben betekintést nyerjünk a kulisszák mögé a fejlesztők közreműködésével. 

A Dear Esther a jelenlegi információink szerint valamikor a nyáron jelenhet meg az említett konzolokra. Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)