Hirdetés

Death Stranding - egy cameo miatt háborodtak fel Japánban

|

A legismertebb japán játékmagazin egykori főszerkesztője is felbukkan benne, majd készült egy teszt is.

Hirdetés

Megérkezett a Death Stranding és a játékosok fele most azt nyúzza (beleértve minket is), míg a másik fele a Star Wars Jedi: Fallen Order megjelenését várja. Hideo Kojima megosztóra sikerült játékában számos színész és ismert arc kapott helyet, többek között a The Game Awards atyja, Geoff Keighley és Conan O'Brien showman is, ám egyikőjük sem ír hivatalos tesztet arról, amiben szerepelnek. 

Hirdetés

Csakhogy a Kotaku jelentése alapján Japánban némileg árnyalódott a helyzet, ugyanis Kojima tett róla, hogy a Death Strandingben felbukkanjon a legismertebb japán gamersajtó, a Famitsu egykori főszerkesztője, Hirokazu Hamamura és Necky the Fox, az újság kabalaállata is. Mivel a magazin a legmagasabb és rájuk nézve hihetetlenül ritka, 40/40-es értékelést ítélte oda a játéknak - amelyet az elmúlt több mint 30 év során mindösszesen 26 cím érdemelt ki náluk, többek között a The Legend of Zelda: Ocarina of Time, a New Super Mario Bros. Wii és a Skyrim is -, a japán rajongókat eléggé visszásnak érezték a dolgot és sokan hangot is adtak nemtetszésüknek a közösségi médiában. 

Az pedig pluszban kiverte a biztosítékot náluk, hogy bár Hamamura cameójáról nem tett említést a Famitsu tesztje, azonban a Death Strandingben az egykori főszerkesztő a beszámolók alapján azt mondja a Norman Reedus által életre keltett Samnek, hogy be fog kerülni a Hall of Fame-be - így nevezi a Famitsu a legmagasabb pontszámokkal illetett játékok kategóriáját. Korábban egyébként három Kojima-játék is a maximális értékelést kapta tőlük: a Metal Gear Solid 4, a Peace Walker és a Phantom Pain, amelyek közül a Peace Walkerben szintén cameózott Hamamura. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)