Hirdetés

J. J. Abrams is megszólalt a Death Stranding kapcsán

|

Az új Star Wars rendezője szerint mindig kockázatokat kell vállalni, és ebben Kojima is nagyon jó.

Hirdetés

Nagyjából négyszáz (oké, ez egy bátor becslés) híresség látogatta meg a Kojima Productions irodáját a Death Stranding készítése közben, és sokan bekerültek a játékba, még ha csak kisebb szerepeket játszottak is. A látogatók között volt J. J. Abrams, aki láthatóan tisztában van Kojima munkásságával.

Hirdetés

Az amerikai IGN-nek adott interjújában elmondta, a játék "tipikus Hideo", egyértelműen látszanak rajta a tipikus stílusjegyek, és miközben vannak visszatérő elemek, rengeteg különleges újdonságot is megfigyelhetünk. Úgy gondolja, ismét sikerült a határokat feszegetnie és valami teljesen egyedit alkotnia. Szerinte minden művész úgy lehet sikeres, ha állandóan kockázatokat vállal, nem önmagát másolja.

A videó kissé spoileres lehet, ha szeretnétek Abrams saját szavait hallani, inkább csak hallgassátok, ne nézzétek.

Abrams következő filmje az egy hét múlva mozikba kerülő Star Wars: Skywalker kora lesz, kíváncsian várjuk, mennyire volt bátor, és sikerül-e javítania az új trilógia megítélésén a Rian Johnson-féle Az utolsó Jedik után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)