Hirdetés

Death Stranding - menő videoklip készült az egyik dalhoz

|

Nem mindenki van oda a Death Strandingért, de az vitán felüli, hogy a zenei aláfestése brutálisan hangulatos.

Hirdetés

A Death Stranding kivételes zenei körítésének része a Ludens című szám a Bring Me The Horizontól. Ehhez készült most egy hangulatos kis videoklip. Néhány jelenet a játékból is belekerült, így aki fél a spoilerektől, az csak óvatosan nézzen bele.

Hirdetés

Nyilván azért súlyos spoilereket nem fog lelőni egy zenei videó, de aki teljesen tiszta fejjel akar belemenni Kojima legújabb agymenésébe, az talán jöjjön vissza a kliphez azután, hogy végignyomta az akár 60 órás kalandot.

A Ludens egyébként a Death Stranding: Timefall albumon is szerepel 7 másik, a Death Strandinghez készült dal mellett. A teljes albumot már a Spotifyon is megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)