Hirdetés

Death Stranding - megérkeztek az első képek a borítóról

|

A Comic-Conon leplezték le a játék borítóját, a steelbook kiadás pedig egy impozáns külön grafikát kapott.

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledik a nap, amikor megkaparinthatjuk a Death Strandinget, így ideje volt, hogy kapjunk végre valamit, amiből érezhetjük, hogy a megjelenés feltűnt a látóhatáron.

Hirdetés

Kojimáék nem maradtak adósaink, és a Comic-Conon bemutatták, hogy hogyan néz majd ki a játék borítója. A kevesebb több alapon elindulva nem csicsázták túl a fedlapot; az elfolyó Death Stranding felirat mellett, még Kojima neve tűnik fel, illetve a Norman Reedus által megformált Sam Bridges.

Leleplezték a steelbook kinézetét is, ami a Death Stranding Special Editionhöz és a Death Stranding Collector's Editionhöz jár majd. Ezen szintén Sam van a középponban, viszont az arca valami furcsa fekete anyaggal van borítva. 

Ahogy az egy Kojima játéknál lenni szokott, egyelőre még találgatni sem tudunk, hogy mi lehet a főszereplő arcával, sőt igazából nagyon más konkrétumot sem ismerünk a történetet illetőleg, november 8-án azonban mindenre fény derül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)