Hirdetés

Death Stranding - Kojima szerint jól halad a fejlesztés

|

A Death Strandinget biztosan nem fogják elkapkodni, de állítólag már egész jól állnak vele.

Hirdetés

Hideo Kojima már jó ideje dolgozik az új IP-jén, a Death Strandingen. Az open-world akciójáték fejlesztései lassan, de annál biztosabban haladnak, még ebben az évtizedben befuthat a játék.

Hirdetés

A Metal Gear franchise atyja a Tribeca Games Festivalon beszélt kicsit új mesterművéről, de sajnos semmi konkrét dolgot nem említett. Azt viszont elmondta, hogy ha a projektet egy étteremhez hasonlítaná, akkor most tartana az asztalok kiválasztásánál és a menük tervezésénél. Ennél összezavaróbban nehéz lett volna fogalmaznia, de a lényeg az, hogy szerinte egész jól halad a Death Stranding, és természetesen nagyon bizakodó a játékkal kapcsolatban.

Kiemelte még, hogy nagyon izgalmas profi színészekkel együtt dolgozni a projekten, mert ők még színesebbé és nagyobbá teszik a játék világát. A Death Stranding szereplőgárdájában olyan nevekkel dolgozik együtt, mint a főgonoszt alakító Mads Mikkelsen, vagy a PT-ben már szerepelt Norman Reedus, de még a filmrendező Guillermo del Toro is feltűnik egy kisebb karakterként.

A PlayStation 4-re érkező Death Strandingnek egyelőre nincs belőtt megjelenési dátuma, de idén semmiképp ne számítsunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)