Hirdetés

Death Stranding - ha lesz folytatás, a nulláról tervezik meg

|

Kojima most valószínűleg mással fog foglalkozni, de ha újra előkerül a Death Stranding, lehet, hogy egészen más lesz, mint az első játék.

Hirdetés

Valószínűleg nem fogja bukásként elkönyvelni a Sony a Death Strandinget, de nem is számíthat olyan számokra, amilyeneket a Days Gone, a God of War, a Spider-Man vagy a Detroit: Become Human generált. Kojima játéka nem való mindenkinek, de akit elkap a hangulata és a játékmenete, az az év legjobbjai között tarthatja számon.

Hirdetés

A rendező most nyilván nagy sztár, a Vulture is készített vele egy interjút nemrégiben. Ebben elmondta, hogy szívesen dolgozna még együtt Norman Reedusszal, és azt is, hogy ha valaha belevág a Death Stranding folytatásának elkészítésébe, mindent a nulláról fog megtervezni, így valószínűleg nem tényleges folytatásra számíthatunk, csak valamire, ami ugyanabban az univerzumban jászódik.

Egyelőre rejtély, hogy mi lesz Kojima következő projektje; lehet, hogy visszatér a horrorhoz, lehet, hogy valami teljesen újat talál ki. Ráér még, egyelőre elvagyunk a DS-sel, és a PC-sek még bele sem kóstolhattak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)