Hirdetés

Elérhető a fotómód a Death Strandingben

|

Kezdődhet a művészkedés Kojima futárszimulátorában.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment és a Kojima Productions leszállították a Death Stranding legújabb frissítését, ami tartalmazza a régóta várt fotós módot. Azt már tudtuk, hogy a játék PlayStation 4-es verziója is megkapja ezt (miután a PC-s bejelentésnél olyan nagy figyelmet kapott a feature), de arra nem számítottunk, hogy ilyen hamar befut majd.

Hirdetés

A fotómódban beállíthatjuk a színeket, a szögeket, a karakter arckifejezését, és még sok minden mást. A Kojima Productions egyébként nagy elánnal meg is osztja Twitteren az ügyesebb munkákat, így érdemes lehet posztolni az elkészült műveket.

A Death Stranding hamarosan PC-re is megjelenik, és magával hozza a PS4-es verzió minden frissítését is. A megjelenés június 2-án esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)