Hirdetés

Ízelítőt kaptunk a Death Stranding fotómódjából

|

Művészi képeket lőhetnek majd a játékosok Kojima szürreális világáról.

Hirdetés

Tegnapelőtt végre egy új, magyar felirattal is ellátott Death Stranding trailer lerántotta a leplet a PC-s kiadás megjelenési dátumáról, ráadásul az előzetesből kiderült az is, hogy egy Half-Life crossoverre is számíthatunk. Az örömködésbe picit ugyan belerondított sokak számára az, hogy a nem kimondottan közkedvelt másolásvédelemmel jelenik meg a játék PC-re, azonban vannak a platformnak előnyei is. 

Hirdetés

A PC-s verzió ugyanis tartalmazni fog egy részletes és a hardver erejéből adódóan látványos eredményre képes fotómódot is, amellyel bárki megörökítheti majd, hogy miken megy keresztül, miközben Sam Porter Bridges-t irányítja. Hogy a funkció hogyan működik majd élesben, azt Kojima Twitteren mutatta meg egy rövid kedvcsináló keretében, amelyben szemügyre vehetjük a különböző testreszabási opciókat. Lehetőség lesz például megváltoztatni Norman Reedus kifejezéseit és arcát, sőt le is vehetjük őt a képről, de eljátszadozhatunk a szokásos beállításokkal (az expozícióval, a fényerővel és hasonlókkal) is. Kojima azt ígéri, hogy a következő videóban kapunk valamiféle tutorialt is hozzá, addig pedig nézhetjük az ízelítőt: 

A PC-s Death Stranding megjelenése június 2-ára várható, és egyszerre fog elérhetővé válni a Steam, valamint az Epic Games Store-on is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)