Hirdetés

Ezt tudja majd a Death Stranding fotómódja PC-n

|

Rövid, ugyanakkor látványos videóban nézhetjük meg, milyen képeket készíthetünk a játékon belül.

Hirdetés

Már nem lesz sokáig PlayStation 4-exkluzív játék a Death Stranding, ugyanis ha minden jól megy, nyár elején PC-re is ellátogat Kojimáék szürreális kalandja. A játék konzolos változatába már megérkezett a sokak által kedvelt fotómód, ami természetesen a hamarosan érkező friss verzióból sem marad ki.

Hirdetés

A Death Stranding PC-s kiadásáért felelő 505 Games egy picivel több mint félperces videóban prezentálta nekünk, hogy mi mindent alkothatunk majd a fotómód segítségével. Néhány szimpla kattintással menő effektusokkal dobhatjuk fel képeinket, beállíthatjuk a fókuszt, illetve különböző pózokat adhatunk meg a karakterek számára.

Ha szerettek a fotómóddal szöszölni, akkor mindenképp ajánlott megnézni ezt a nem túl hosszú, de mégis informatív bemutatót.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor június 2-án jelenik meg PC-re a Death Stranding. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)