Hirdetés

A PS4-tulajok is megkapják a PC-s Death Stranding fotómódját

|

Mindkét platform minden játékosa ugyanúgy részesülni fog a képszerkesztés öröméből.

Hirdetés

Sokan várják már, hogy PC-re is megjelenjen Hideo Kojima legújabb játéka, a Death Stranding, amely a hardver erejéből adódóan látványosabb lehet, mint a PlayStation 4-es változat. Nemrég kaptunk már egy kis ízelítőt abból, hogy milyen részletes testreszabási opciókkal lőhetünk majd művészi képeket a játék szürreális világában, és a fotómódból érthetően nem akarnak kimaradni a konzolosok sem.  

Hirdetés

Kojima most Twitteren tette közzé a jó hírt, miszerint miután rengetegen kérték, a PC-s Death Stranding fotómódja be fog kerülni a PlayStation 4-es verzióba is. Már az utolsó simításokat végzik rajta és mindent elkövetnek azért, hogy a hónap végi frissítés tartalmazza a funkciót - így tehát PS4-en előbb lehet majd vele játszadozni. Mutatott is néhány képkockát példaként:

A Death Stranding június 2-án jelenik meg PC-re (egyszerre a Steamen és az Epic Games Store-on). Ti fogjátok használni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)