Hirdetés

Death Stranding - a God of War rendezője már látta mozgás közben

|

Továbbra is hatalmas a titkolózás a Death Stranding körül, de azért iparági legendáknak már megmutatták Hideo Kojima készülő játékát.

Hirdetés

Sosem fogom elfelejteni, amikor a gamescomon az új God of War rendezője, Cory Barlog épp mellettem ült le a Cyberpunk vetítésre. Akkor azt éreztem, hogy elértem valamit. De nem mindent nézünk együtt.

Hirdetés

A The Game Awardson sajnos nem jelentették be a Death Stranding megjelenési dátumát, ahogy azt sokan remélték, Hideo Kojima azonban Twitteren örült egy kicsit annak a napokban, hogy mennyi barát veszi körbe, és milyen jó az új munkakörnyezet. Rengetegen gratuláltak neki, köztük Cory Barlog is, akinél valaki rögtön rá is kérdezett így négyszem közt, hogy látta-e már a Death Strandinget játék közben. Cory Barlog nem sokat köntörfalazott.

Az persze nem nagy meglepetés, hogy a Sony házon belül megmutatja a készülő címet annak az embernek, akinek a játéka a legtöbb év játéka díjat bezsebelte idén. Az viszont izgalmasabb, hogy van a játékból egy működő, demózható rész, hiszen eddig ilyet nem mutattak a fejlesztők, és mivel a következő hónapokban nem sok gamer rendezvény lesz, ki tudja mikor fognak.

Szerintetek mi mikor kapunk sejtelmes trailerek helyett végre gameplayt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)