Hirdetés

Death Stranding - Del Toro csak szerepel benne

|

Míg a Silent Hillsen Kojima és Guillermo Del Toro együtt ötleteltek, a Death Stranding kizárólag előbbi elképzelései szerint alakul.

Hirdetés

Ahogy a játék második előzetesében láthattuk, Norman Reedus és Mads Mikkelsen mellett egy harmadik filmes legenda, Guillermo Del Toro is szerepet játszik a játékban. Köztudott, hogy ő is utálja a Konamit, valószínűleg a Silent Hills készítése alatt kötött barátságot Kojimával, és ezért hívta meg őt a japán mester a projekthez.

Az amerikai IGN-nek adott interjújában Del Toro elmondta, hogy Kojima azzal hívta fel, szeretné, ha játéka egyik karakterét ő alakítaná. Ugyanakkor csak a karaktert magyarázta el neki, további részletekbe nem avatta be, ahogy ő fogalmazott, csak bábként közreműködik. Az ötletelésben nem vesz részt, mindent csak és kizárólag Kojima talál ki egyedül. Hozzátette, a játék szerinte fantasztikus lesz. 

Továbbra is rejtély, hogy mi alakul ki ebből az egészből, amit most még nem nagyon értünk. Talán majd az E3 után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)