Hirdetés

Death Stranding - nagy bejelentésre készül Kojima

|

A Death Stranding atyja szerint le fog esni az állunk.

Hirdetés

A The Game Awardson bemutatott Death Stranding trailerrel nem kerültünk közelebb ahhoz, hogy miről fog szólni pontosan Hideo Kojima új játéka, de később azért kiderült pár új részlet és Mads Mikkelsen karakteréről is tudtunk meg újat.

Hirdetés

Ennyi titkolózás után nem meglepő, hogyha a Metal Gear széria fejlesztője bármit kiejt a száján, arra ráugrik a játéksajtó. Ezúttal a Dengeki PlayStationnek adott interjújában azt ígérte Kojima, hogy 2018-ban olyan bejelentést fognak tenni, amitől mindenki alaposan meg fog lepődni. Egyúttal az is kiderült a nyilatkozatból, hogy a Sony nagyon elégedett a Death Stranding fejlesztésének ütemével, de ez nyilván kevésbé érdekes, mint a belengetett bejelentés.

Hogy mivel készül minket Kojima lesokkolni, arról még csak elképzelésünk sincs és utalásokat sem tett rá, de a játék szürreális koncepciójából adódóan mindenre fel kell készülnünk. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)