Hirdetés

Death Stranding - Norman Reedus szerint megelőzi a korát

|

A játék főszereplője elmondta, hogy a Death Stranding koncepciója teljesen szembemegy a jelenlegi játékok filozófiájával.

Hirdetés

Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy mennyire várjuk Hideo Kojima legújabb agymenését, a Death Strandinget, már csak azért is, mert három trailer és tucatnyi interjú után sem értjük igazán, hogy pontosan miről is fog szólni a játék. Újabb információ most sem derült ki, de Norman Reedus azért megosztotta a gondolatait a játékról.

Hirdetés

A színész a B&H Photography podcastjában szerepelt, ahol azt mondta, hogy a játék koncepciója szerinte elképesztő és megelőzi a korát. Szerencsére egy kicsit részletesebben is megfogalmazta a gondolatait a játékról, amely szerinte az emberek közötti kapcsolatokat helyezi előtérbe:

"Az egész elképzelés hihetetlen. Tudod, nem arról van szó, hogy 'ölj meg mindenkit és nyerd meg a játékot', hanem inkább a kapcsolatokról, teljesen az ellentétéről. Nagyon megelőzi a korát. Kicsit a közösségi média is megjelenik benne, hiszen manapság van egy csomó játék, de mégis valahogy az Y generáció kultúrájának a része, hogy sok időt töltenek egyedül és nincs sok fizikai kapcsolatuk másokkal. Ez a játék arról szól, hogy újra létrejöjjön ez a kapcsolat."

Kojima egyébként már korábban is beszélt ezekről a dolgokról, de valahogy az ő megfogalmazásában mindig egy kicsit furábban jönnek át a dolgok, mint Reedus hétköznapi szavaiból. Mindenképpen kíváncsiak vagyunk, hogy ezek a filozófiai mélységek miképp fognak megjelenni a játékban, legyen szó akár a sztoriról, akár a játékmenetről. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)