Hirdetés

Death Stranding - új jeleneteket mutat a japán trailer

|

Sok rajongó álma vált valóra, mikor egy majd tízperces előzetes kíséretében kiderült, hogy még idén megkapjuk Hideo Kojima vadonatúj játékát, de még ezt az örömöt is tudjuk fokozni.

Hirdetés

Felpörögtek az események a Death Stranding körül: megkaptuk a megjelenési dátumot, érkezett egy durva trailer, kiderült, hogy magyar felirattal jön és leleplezték a gyűjtői kiadást is, amelyben - kapaszkodjatok meg - egy életnagyságú baba is lesz. De nem is Kojimáról lenne szó, ha nem így lenne.

Hirdetés

A Kojima Productions az angol változat mellett készített egy japán verziót is a gameplay jeleneteket is tartalmazó előzetesből, amely nagyjából ugyanazokat mutatja meg, de akadnak teljesen új jelenetek is, például picivel többet láthatunk Lindsay Wagner karakteréből is.  

A Death Stranding november 8-án jelenik meg, kizárólag PS4-re. Van olyan köztetek, aki a bemutató után azonnal előrendelte? És érti bárki is, hogy miről szól majd a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)