Hirdetés

Death Stranding - kaptunk három új screenshotot, de nem a legjobb minőségben

|

Kojima nagyon szereti bizsergetni a rajongók fantáziáját, ezért az elmúlt napokban a képernyőjének tartalmát fotózgatta és töltötte fel Twitter profiljára.

Hirdetés

Még várnunk kell pár hónapot, hogy ténylegesen megtudjuk, hogy mi a jó ég is a Death Stranding, de addig is számíthatunk arra, hogy Hideo Kojima teljesen semmitmondó fotókat töltögessen fel Twitterre. Legalább lesz mit elemezniük a rajongóknak a megjelenésig.

Hirdetés

Amikor Kojima kitesz egy screenshotot, ő bizony szó szerint egy screenshotot tesz ki. A lefotózott képernyőjéből nem sokat fogunk kideríteni, de azt legalább tudjuk, hogy a zseni (vagy őrült, ez novemberig nem fog eldőlni) keményen dolgozik a játékon és a rajongók bepörgetésén.

A Death Stranding megjelenése 2019. november 8-án esedékes PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)