Hirdetés

Death Stranding - befutott a launch trailer, magyar felirattal nézheted

|

Pontban az előre beígért időpontban élesedett a játék utolsó előzetese, amit látva még nehezebb a várakozás a megjelenésig.

Hirdetés

Bár hátravan még pár na a Death Stranding megjelenéséig, a Kojima Productions és a Sony úgy gondolták, hogy éppen itt van az ideje kiadni a játék utolsó előzetesét, vagyis a launch trailert.

Hirdetés

Már tegnap szétkürtölték, hogy ma délután lesz érdemes számítani a videóra, sőt egy számlálót is elindítottak, hogy mindenki pontosan tudja, mikor fut be az előzetes. Maga a játék magyar felirattal kerül majd a boltok polcaira, mi pedig természetesen most is gondoskodtunk arról, hogy a trailer is kapjon feliratot - ne felejtsétek el ezt sem bekapcsolni, mikor elindítjátok az alábbi videót.

Death Stranding november 8-án fog megjelenni PlayStation 4 konzolokra, valamikor 2020 folyamán pedig majd PC-re is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)