Hirdetés

Death Stranding - Mads Mikkelsen érdekes részletet osztott meg

|

Hideo Kojima már korábban is utalt rá, hogy össze akarja kötni a játékosokat, a Death Stranding egyik színésze pedig most ezzel kapcsolatban ejtett el egy-két szót.

Hirdetés

Az E3 2018 egyik legjobban várt pillanata az, hogy Kojima végre többet is megmutasson következő játékából a Sony előadásán, elvégre hiába mesélt már ő maga is az alapkoncepcióról és mutatott belőle több trailert is, nem hogy mi, de még maguk a benne szereplő színészek se értik teljesen a játékot. 

Hirdetés

Éppen itt van hát az ideje, hogy a Metal Gear Solid játékok atyja rendet tegyen a fejekben. Kezdetnek például többet mesélhetne arról az apró, ámde egyáltalán nem elhanyagolható részletről, amelyet a Death Stranding gonoszát alakító Mads Mikkelsen osztott meg a Total Filmnek nyilatkozva. A színész elmondása alapján a játék teljes koncepciója - legalábbis az ő felfogása szerint - arra fókuszál, hogy a világ különböző részein lévő emberek együttműködjenek, amely szerinte a fantasztikusság egy teljesen új szintjét jelenti. 

Mikkelsen szavai egybevágnak azzal, amit Kojima még tavaly árult el egy interjú során, miszerint nem olyan játékokra van szükség, amelyben nyertesekre és vesztesekre osztják a játékosokat, hanem inkább olyanokra, amelyek más szinten kapcsolják össze őket és a Death Stranding is ezt a célt próbálja elérni. Erre utaló nyilatkozatot tett a játék főszereplőjét megformáló Norman Reedus is, aki szerint a projekt arról szól, hogy újra létre jöjjön a kapcsolat másokkal, sőt kicsit a közösségi média is megjelenik benne. Számunkra homályos még az egész, de reméljük, hogy az E3-on ki fog derülni, hogy mit kotyvaszt éppen Kojima.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)