Hirdetés

Death Stranding - a Mario 64 effektjeivel még abszurdabb

|

Ebből a zseniális videóból kiderül, hogy a Death Stranding egyszerre szomorkás és bizarr atmoszféráját könnyen fel lehet dobni néhány egyszerű változtatással.

Hirdetés

Az idei év egyik legmegosztóbb és egyben legjobban várt játéka a Death Stranding, ami az előzetes videók alapján továbbra is erősen épít Hideo Kojima jellegzetesen furcsa stílusára és történetmesélési készségére. Bár látszik, hogy a komoly témák mellett a dizájner szokatlan humorával is találkozhatunk majd, akiknek még így is túl nyomasztó a játék témaválasztása, azoknak kiváló választás lehet az alábbi videó.

Hirdetés

Mivel köztudott, hogy a Super Mario 64 minden idők egyik legaranyosabb játéka, ezért a GameXplain csatornája számára valószínűleg nyilvánvalónak tűnt, hogy a kettőt kombinálni kell, így születhetett meg a Death Stranding 64 című műalkotás, amelyben a játék legutóbbi gameplay ízelítőjét láthatjuk, annyi csavarral, hogy minden hangeffektus ki lett cserélve a legközelebbi Mario 64-es megfelelőjére.

Nem csak az effekteket cserélték, de a játék szuper háttérzenéi is bekerültek, ami kiválóan megadja az alaphangulatot. Persze akármennyire is jó ez a variáció, ha az eredetit preferáljátok, akkor várnotok kell november 8-ig, amikor is a Death Stranding megjelenik PlayStation 4-re.

Nektek hogy tetszik? Milyen játékokat kombinálnátok még össze hasonló módon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)