Hirdetés

Az Amazon szerint már 2019 tavaszán megjelenhet a Death Stranding

|

Bár sokak szerint akár 2020-ig is várnunk kell majd Hideo Kojima legújabb agymenésére, az Amazonon felbukkanó dátum egészen mást mond.

Hirdetés

Bár az idei E3-on végre mozgás közben is láthattuk a Death Strandinget, a Sony még mindig csak rébuszokban beszél a Kojima Productions műhelyében készülő játékról, a megjelenési dátum kapcsán pedig még csak nagyvonalakban sem nyilatkoztak.

Hirdetés

Most a brit Amazonon frissült a játék előrendelői aloldala a megjelenési dátummal, és a szokásos december 31-es placeholder helyett egy elég konkrét időpont került oda: 2019. március 29.

Tekintve, hogy a Sony másik nagy exkluzívja, a Days Gone február 22-én kerül fel a boltok polcaira, elég kicsi az esély, hogy ilyen rövid időn belül rátolnának még egy ekkora címet (habár a God of War és a Detroit: Become Human közt is pont ennyi idő telt el).

Az idei E3-on a The Last of Us Part II volt a középpontban, így furcsa döntés lenne a Sony részéről, ha a Death Strandinget hoznák előre, ugyanakkor lesz még idén egy gamescom, egy Paris Games Week és egy PlayStation Experience is, úgyhogy lesz még lehetőség arra, hogy az egyébként is hatalmas hype-ot tovább erősítsék. Kojima egyébként azt nyilatkozta, hogy valamikor 2019 és 2020 közöttre tervezik a megjelenést, amibe egy jövő márciusi rajt pont passzolna.

Ettől függetlenül természetesen az a biztos, ha pletykaként kezelitek az egészet, mert könnyen lehet, hogy az Amazon is félinformációk alapján dolgozik, vagy egész egyszerűen tévednek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)