Hirdetés

Death Stranding megjelenés - megvan a dátum, jött egy durva trailer is

|

Hiába néztük megint percekig a Death Strandinget futás közben, továbbra sincs halvány lila elképzelésünk sem arról, hogy miről szól.

Hirdetés

Nagyon félek tőle, hogy teljesen mindegy, mennyi trailert nézek meg, a november 8-án esedékes megjelenésig nem fogom megérteni, pontosan mit is kell csinálni a Death Strandingben, és miért dugják rá néha a befőttes üvegben lévő babára az USB kábelt.

Hirdetés

Pedig a több mint 24 órán át futó streamből néhány perccel ezelőtt végre eltűntek a kezek és teljes pompájában is megnézhettük végre a Death Strandinget, méghozzá gameplay jelenetekkel jócskán megpakolva. És közben megpróbáltak elmagyarázni dolgokat a démonokról, meg a babákról, akik valahogy összeköttetésben állnak a túlvilággal, meg arról, hogy miért kell Amerikát újra egyesíteni, de kutya legyek ha értem.

Nálatok összeállt már a kép? Vagy ti is abban reménykedtek, hogy Mads Mikkelsen karaktere a nem csak a babának mondja a végén, hogy "I'll show you the real thing soon." Akárhogy is, a Death Stranding megjelenése 2019. november 8-án esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)