Hirdetés

Death Stranding - már júniusban megjelenhet?

|

Miután a The Game Awards házigazdája azzal viccelt, hogy nehogy kiszivárogtasson valamit a Walmart Canada, a Walmart Canada természetesen kiszivárogtatott valamit.

Hirdetés

Az E3 óta mindannyiunk nagy barátja a Walmart Canada, mely volt olyan tüneményes, hogy nem kevés, bejelentés előtt álló játékot már májusban leleplezett. Nekik köszönhetően hallottunk először a Rage 2-ről, a LEGO DC Super Villainsről és a Just Cause 4-ről is.

Hirdetés

Egy játékos felfedezte, hogy a bolt honlapján június szerepel a Death Stranding szállításának várható időpontjánál. Miután egy Yinob nevű twitterező rákérdezett a cégnél twitteren, hogy ez most mi, az illetékes közösségi médiás munkatárs - valószínűleg csak a kép alapján leszűrt információk tudatában - azt válaszolta, a termék júniusi szállítással rendelhető elő. Képként szúrjuk be a tweetet, hogy biztosan megmaradjon az utókornak.

Közben helyesbítettek, már azt írják, hogy a júniusi dátum csak egy placeholder:

Ezt az egészet külön mókássá teszi, hogy a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley egy tweetben még viccelt is a Walmart Canadával. Azt írta, 

"RENGETEG játékról egyáltalán nem beszélünk a show-ig (minden szemünk rajtad, @WalmartCanada), de néhány remek dolgot beharangozunk/bejelentünk az előttünk álló hét folyamán."

Itthoni idő szerint december 7-én hajnalban lesz a műsor, addig remélhetőleg nem kerül semmi más nyilvánosságra, hogy legyen miért izgulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)