Hirdetés

Késik a PC-s Death Stranding is, de szerencsére nem sokat

|

A home office-ba száműzött fejlesztőknek kicsivel több időre lesz szükségük.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint június 2-án jelent volna meg PC-re Hideo Kojima legújabb játéka, a Death Stranding, azonban most bejelentették, hogy ez bizony nem fog összejönni. Szerencsére azonban nem kell több hónapos késésre számítanunk. 

Hirdetés

Egy elég szűkszavú Twitter-bejegyzésben tudatták a rajongókkal, hogy egészen pontosan július 14-ig kell várakoznia a PC-s tábornak, ekkor fog megjelenni a Death Stranding. Az okot természetesen nem túl nehéz kitalálni: meg megváltozott munkakörülmények (gyakorlatilag minden fejlesztő home office-ban dolgozik) miatt több időre lesz szükségük a PC-s verzió kicsinosításához, polírozgatásához. 

Ez a kis késés talán nem túl nagy ár azért, hogy a PC-s játékosok is megkaphassák Kojima különleges játékát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)