Hirdetés

Death Stranding - Hideo Kojima szerint a megjelenés még odébb van

|

A mester Twitteren elegyedett szóba egy rajongóval, és úgy tűnik, hogy nem a közeljövőben fogunk babákat cipelni az olajos mezőkön.

Hirdetés

Azt biztosan tudjuk, hogy a Death Stranding nem csak papíron és a furcsábbnál furcsább trailereken létezik, hiszen a God of War rendezője már látta is mozgás közben a játékot, de mi még egy darabig biztosan nem fogjuk kipróbálni.

Hirdetés

Akik kicsit jobban ismerik Hideo Kojimát, azok tudják, hogy Mads Mikkelsennél talán csak a filmeket szereti jobban, így hát nem csoda, hogy a színész új filmjéről is áradozott Twitteren. A remek kritikákat kapó Arctic rendezője, Joe Penna (aki egyébként néhány éve még nagy YouTube sztár volt Mystery Guitar Man néven) rögtön rá is kérdezett, hogy akkor cserébe játszhat-e a Death Strandinggel.

Sajnos Kojima nem hívta meg azonnal a rendezőt a stúdióba, pusztán annyit válaszolt, hogy a játék bizony még odébb van, de azért reméli, hogy addig minél többen megnézik a filmet. Nálam speciel eddig teljesen radar alatt volt, de a trailert látva kifejezetten érdekel, úgyhogy ha mást nem, legalább ennyit profitáltunk a dologból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)