Hirdetés

Hivatalos: PC-re is megjelenik a Death Stranding

|

A Kojima Productions végre megerősítette, hogy játéka nem sokáig marad PS4-exkluzív.

Hirdetés

Már tényleg csak néhány napot kell várnunk a Death Stranding PS4-es változatának megjelenésére, és várhatóan a tesztek is befutnak hamarosan. Sam Porter Bridges babákkal, sétálással és vizeléssel teli kalandját a PC-sek is átélhetik majd, de türelmesnek kell lenniük.

Hirdetés

A Kojima Productions köszönetet mondott egy tweetben mindenkinek, aki támogatta a Death Strandinget, és mellékesen megjegyezte, hogy 2020 nyarának elején jelenik meg a PC-s változat. Már ez is annyira specifikus, hogy simán számolhatunk júniusi debütálással, sőt, lehet, hogy májusban megkapjuk, ha fél évig tart az exkluzivitás. Sokszor beleszámítják a tavasz utolsó hónapját a nyári időszakba.

Jó kérdés, hogy a PC-s változatban is lesz-e magyar nyelv, ugyanakkor a Sony valószínűleg nem fogja megtiltani a lokalizáció beépítését. Azt sem tudjuk, ki lesz a kiadó, de idővel ez is ki fog derülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)