Hirdetés

Death Stranding - egyre inkább úgy tűnik, hogy PC-re is jön

|

Akár már napokon belül megtörténhet a bejelentés.

Hirdetés

Nem először merül fel, hogy a Sony idei egyik legfontosabb játékát, a Death Strandinget nemcsak a PlayStation 4-es játékosok fogják tudni játszani, ami egyebek mellett azért jó, mert így többen segíthetnek kinyomozni a rejtélyes mondanivalóját. 

Hirdetés

Tudjuk, hogy Kojima szeretné PC-re kiadni, és az is árulkodó, hogy a borítón nem szerepelt a szokásos Only on PlayStation felirat, illetve a napokban eltűnt a játék a PS4-exkluzívok hivatalos listájáról, holott néhány hete még megtalálható volt az aloldalon. A gamescom 2019 nyitó előadásán, augusztus 19-én ott lesz az alkotó és a mű is, lehet, hogy ott jelentik be a PC-s változatot, de mivel a Sony nem kevés pénzt tolt bele, az is elképzelhető, hogy megvárják előbb a november 8-ai megjelenést, és a PC-sek kénytelenek lesznek még néhány hónapig türelemmel várni. Legyen mondjuk 9 hónap, ha már babák (vagy egy baba) is szerepelnek a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)