Hirdetés

Gyűlölt másolásvédelemmel jön PC-re a Death Stranding

|

Kiderült, hogy melyik másolásvédelemmel látja el a kiadó Hideo Kojima egyelőre még PS4-exkluzív játékának PC-s verzióját.

Hirdetés

Egy ideje már lehetett tudni, hogy nem marad a PlayStation 4 exkluzív játékait tömörítő csoport tagja a Death Stranding. Hideo Kojima legújabb agymenése bizony még a nyáron PC-re költözik, Steamen és az Epic Store-ból is megvásárolhatjuk majd, ráadásul még némi Half-Life témájú tartalmat is kapunk türelmünkért cserébe. De nem csak a vicces fejfedő lesz a PC-s verzió extrája, ott van még a másolásvédelem kérdése is.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a 505 Games kiadó a sokszor elátkozott és még többször látványosan felsült, olykor-olykor mégis eredményesnek bizonyult Denuvo DRM alkalmazása mellett tette le a garast, tehát akit ez zavar, várja meg, amíg hivatalosan eltávolítják a játékból (előbb-utóbb úgyis sor kerül rá) ahelyett, hogy alternatív megoldások után nézne.

Jó hír viszont, hogy a kezdetben egyetlen gépre vonatkozó aktiválási korlátozás téves információnak bizonyult, szó sincs ilyen drákói, és valójában meglehetősen értelmetlen szigorról. Azaz senkinek sem kell attól tartania, hogy ha kicserélne egy komponenst a gépében, akkor onnantól elveszítené a jogot, hogy folytassa a Death Strandingben megkezdett játékát.

El tudjátok viselni a Denuvo jelenlétét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)