Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik PC-re is a Death Stranding, ami Half-Life extrákat is kap

|

Eddig csak annyit tudtunk, hogy valamikor idén nyáron kezdhetünk bele a csomagok kiszállításába a jó öreg PC-n is, de most már a megjelenés pontos napját is elárulták nekünk.

Hirdetés

Értelemszerűen a Sony kiadásában jelenhetett meg PS4-re a Death Stranding, Hideo Kojima játékát viszont PC-n már a 505 Games fogja gondozni. Nekik köszönhetjük az alábbi új előzetest is, ami lerántja a leplet a PC-s kiadás megjelenési dátumáról. Eddig csak az volt ismert, hogy nyárra várhatjuk, de most a napot is megtudtuk.

Hirdetés

Mindössze június 2-ig kell várnunk arra, hogy végre PC-re is megjelenjen a Death Stranding, ahogy pedig az az alábbi, magyar felirattal is ellátott (tudjátok, segítünk, ahol csak lehet) előzetesből kiderül, egy Half-Life-crossoverre is számíthatunk, legalábbis egy "cuki" új fejfedőt biztosan kap majd a főhősünk, Sam Porter Bridges. Az előrendelők háttérképekkel és játékbéli jóságokkal is gazdagodnak. 

Death Stranding egyszerre jelenik meg Steamen és az Epic Games Store-on is, a nagy nap pedig még egyszer: június 2. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)