Hirdetés

Death Stranding - PS Plus nélkül is elérhetjük az online funkciókat

|

Nem kell majd tétlenül várnia az előfizetéssel nem rendelkezőknek, hogy más is lehugyozza a gombájukat.

Hirdetés

Egyikünk sem azért fogja megvenni a Death Strandinget, mert kiemelkedő többjátékos élményt vár tőle (mondjuk azt se tudjuk, milyen lesz a multi), de számíthatunk online feature-ökre, melyek magukban hordozzák a PS Plus előfizetés szükségességének kérdését.

Hirdetés

Szerencsére sikerült a félelmeket eloszlatni. A Death Stranding limitált kiadású PS4-csomagjának dobozán az olvasható, hogy más játékok többjátékos módjaihoz ugyan szükség lesz a külön forgalmazott PS Plus előfizetésre, de a Death Stranding kivételt képez.

Ez azt jelenti, hogy láthatjuk majd a mások által szétszórt tárgyakat, felakasztott köteleket és egyéb apróságokat, melyek az online kapcsolaton keresztül szivárognak a mi világunkba, akkor is, ha nem fizetjük a PS Plust. Így a legjobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)