Hirdetés

Death Stranding - senki ne lepődjön meg, ha babahangokat hall majd a PS4-kontrollerekből

|

A játék atyja, Hideo Kojima egy elég kreatív, de egyben furcsa funkcióra hívta fel a figyelmünket a Twitteren.

Hirdetés

A Kojima Productions csapata nemrég hivatalosan is elkészült legújabb projektjével, az egészen különlegesnek ígérkező Death Strandinggel, így már majdnem biztos, hogy idén ősszel megtudjuk, mit is alkottak nekünk a srácok. Időközben pedig Kojima elárult egy egészen különös apróságot a korábban bemutatott PlayStation 4 Pro-csomagról.

Hirdetés

A játékfejlesztő egy Twitter-posztban mesélt arról, hogy a játékban szereplő baba, BB képes lesz a különleges dizájnú kontroller hangszóróján keresztül beszélni hozzánk, feltéve, ha engedélyezzük ezt a funkciót. Az viszont nem tiszta, hogy egy standard kontroller esetében is elérhető lesz-e ez a lehetőség, de elég fura lenne, ha az opciót lekorlátoznák a limitált perifériákra. Az ötlet amúgy nem rossz, és jár a plusz pont Kojimáéknak, amiért kihasználják a DualShock 4 hangszórója adta lehetőségeket, mivel aránylag kevesen szoktak élni ezzel a megoldással. Ám ennek ellenére még mindig egy picit bizarr, hogy furcsa babahang szűrődhet ki a kontrollerünkből játék közben.

A Death Stranding november 8-án jelenik meg PlayStation 4-re. Szerintetek eddig melyik játék vonta be az élménybe a legkreatívabban a DualShock 4 hangszóróját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)